BELEEF DE 5 ZINTUIGEN IN 2017 – I LOVE PRINT

BELEEF DE 5 ZINTUIGEN IN 2017 – I LOVE PRINT

De firma Consultes nam contact op met Something Els voor een uniek geschenk voor hun klanten. Voor hun 10 jarig bestaan willen ze eens “iets anders” . Door het advies van Something Els – Els Vansteenkiste die de voorbije jaren actief was in de grafische sector en enkele fijne ideetjes aan bod bracht heeft Consultes beslist hun klanten een “Beleving van de zintuigen” te geven in 2017. Something Els mikt enorm op beleving want op vandaag kan dit echt een meerwaarde betekenen voor uw klanten. We kunnen veel mooie unieke zaken met originele druktechnieken en dit moeten we ook benutten en meer en meer bij de mensen brengen.

Het bleef dan ook niet alleen bij een kalender die op elke maand een zintuig aan het werk zet. Nee, we hebben een box gemaakt waar er ook extra “tools” inzitten om de kalender echt te gebruiken.

Er is een heel aangename samenwerking ontstaan tussen dynamische grafische bedrijven: grafische vormgeving: studio 52, kalender: Dioss print solutions, notablok + begeleidende brief: drukkerij jacobs, bedrukt groeipotlood: bloomyourmessage (rotterdam), Formail: handling en postklaar maken, Something Els: communicatie met de klant en organisatie alle partijen. Alles is heel aangenaam en vlekkeloos verlopen tot een prachtig resultaat waar wij ook al deze grafische bedrijven voor bedanken. Alle afspraken werden nageleefd en zo konden wij op tijd alles naar de klant versturen. Goeie afspraken… goeie vrienden.

Bron: http://www.iloveprint.be/nl/beleef-de-5-zintuigen-in-2017/p/4240