title11 Over

wat is STUDIO52 en wat doen we

Alles begint met een droom.

Jouw zaak, jouw product, jouw idee, …

Bij STUDIO52 is een woord een woord. Wij geloven in een samenwerking waar de ideeën groeien en worden gevoed op dezelfde golflengte. Goed design vergt wederzijds enthousiasme, ideeën en vaardigheid. Onze werkwijze leidt naar zeer mooie resultaten met tevreden klanten. Wij werken dan ook graag samen met klanten die deze werkwijze appreciëren.

b-jeffrey-veen Over
GRAFISCH ONTWERP

Je hebt maar 1 kans op een eerste indruk. Een goede huistijl is daarom zeer belangrijk. Een goed grafisch ontwerp grijpt onmiddellijk de aandacht van jouw potentiële klanten. Wij vertalen jouw huisstijl naadloos naar alle off- en online tools. Nog geen huisstijl? Geen nood, informeer nu naar ons starter-pakket voor de startende ondernemer.

b-portugal-2013-road-trip-gallery-01 Over
WEB DESIGN

Kiezen voor STUDIO52 is kiezen voor een website op maat die naadloos aansluit bij jouw huisstijl, die snel is en die gemakkelijk online wordt gevonden.

 

Onze visie is een lange termijn visie. Onze service stopt niet na de oplevering van de site. Wij blijven tot jouw dienst!

image3 Over
FOTOGRAFIE EN FILM

Een fotoshoot van jouw producten, bedrijf of een nieuwe campagne? Het kan allemaal.

 

Korte filmpjes of een bedrijfsreportage? Ook hiervoor kun je bij STUDIO52 terecht.

 

Online promotie maken doe je met beelden … van STUDIO52.

image4 Over
SOCIAL MEDIA

Ook op de social media heeft jouw bedrijf dezelfde uitstraling nodig als in alle andere communicatie.

 

Wij begeleiden je in de opstart en geven je aanwezigheid op de social media de uitstraling die wordt verwacht.

 

Meer info? Contacteer ons!

Wij begeleiden jou voor al jouw ‘offline’ drukwerk bij het grafisch ontwerp, het kiezen van de juiste drukker en drukkerij – en laten dit drukken of printen – in Oostkamp en/of Brugge, naargelang de vormgeving. Wij maken hoofdzakelijk ontwerpen van creatie tot druk voor bedrijven zoals flyers, brochures, folders, advertenties, banners, reclamepanelen, belettering, huisstijl, … Maar ook voor particulieren zoals geboortekaartjes, algemene kaarten, persoonlijk drukwerk, dit zowel digitaal als in offset gedrukt.

Verder begeleiden wij jou en jouw bedrijf in al jouw ‘online’ grafische noden, zoals websites, bedrijfsfilms, social media imago, filmpjes voor social media, …

Bekijk hier onze portfolio.